Blog

Een nieuw hoofdstuk voor Media Boutique

Hoewel Media Boutique al sinds 2008 bestaat, waren de activiteiten ervan beperkt tot eigen projecten. Per 1 juli 2021 is daar verandering in gekomen!

In 2008 heb ik Media Boutique opgericht als 'onderkomen' voor mijn online activiteiten. Denk hierbij aan het ontwikkelen en in de markt zetten van (eigen) websites en diensten, en de handel in domeinnamen en zelfs volledige websites. Hier heb ik een aantal leuke successen mee weten te boeken, en tegelijkertijd veel kennis en ervaring opgedaan over het opzetten en opschalen van een online business.

Naast deze eigen activiteiten heb ik 20+ jaar werkervaring bij diverse webbureaus, en heb ik projecten gerealiseerd voor zowel multinationals als lokale MKB-bedrijven. Ooit begonnen als webdesigner, en uiteindelijk doorgegroeid naar senior (full-stack) developer, met daarnaast een grote affiniteit met online marketing.

Samenkomst van ondernemen en werkervaring

Dit alles - het opzetten en opschalen van een online business, en het daarbij inzetten van design, development en online marketing - is nu allemaal samengekomen. Onder de vlag van Media Boutique help ik nu andere ondernemers bij het opzetten en opschalen van hun online business.

Bij concullega's houdt het meestal op bij consulting, SEO-optimalisatie en wat WordPress truukjes. Het ontbreekt vaak aan technische kennis, waardoor gewenste resultaten vaak uitblijven, en doorontwikkelingen vaak te 'lastig' zijn. Media Boutique heeft deze kennis wel.