Blog

Van checklist naar online programma


Sinds de oprichting van Media Boutique in 2008 wordt elke door ons ontwikkelde website (of applicatie) gebouwd en opgeleverd met behulp van een uitgebreide checklist. Deze checklist - die we continu up-to-date houden - bevat tal van punten waar een website volgens ons, maar bijvoorbeeld ook volgens Google, aan moet voldoen. In de loop der jaren zijn daar ook diverse punten aan toegevoegd die betrekking hebben op het opzetten van een online business.

Blauwdruk voor een goede online fundering

Ik durf te zeggen dat een groot deel van de concepten die Media Boutique heeft gelanceerd, hun succes mede te danken hebben aan deze checklist. Dit geldt tevens voor de projecten die we de afgelopen tijd voor klanten hebben mogen realiseren. En nu gaan we nóg een stap verder: we gaan de checklist delen met jou! Ik zal je uitleggen hoe we dit gaan doen.


Online programma

Hoewel een simpel lijstje voor ons vaak al genoeg kan zijn, willen we het eigenlijk meteen goed gaan aanpakken; we gaan de checklist ombouwen naar een online programma. Stap voor stap loodsen we jou door het online landschap heen, en geven we je de handvaten om jouw online business en website een goede online fundering te geven. Dit betekent dus; meer interactiviteit, maar ook meer automatisering.

Dit programma zal te volgen zijn binnen het Online Dashboard. Daar kan je je nu al kosteloos op aanmelden.

Arne Hendriksen

Arne Hendriksen

Eigenaar & developer
Media Boutique

Ik help je verder

Hulp nodig bij het verbeteren van je website?

Bel 0628384318

WhatsApp

of vul onderstaand formulier in

Bel of WhatsApp mij op 0628384318, of vul onderstaand formulier in!

Je gegevens zijn veilig bij ons