Blog

Waarom bied je domeinnaamregistratie tegen kostprijs aan?


Die vraag heb ik de afgelopen maanden al meerdere keren gekregen. Logisch ook, want zo maak je toch geen winst?

Zo niet nee. Maar al die webbureau's die er een tientje bovenop drukken, kunnen die dan echt van winst spreken? Met een groot aantal hosting-prijsvechters op de markt zijn de marges op domeinnamen over het algemeen al vrij laag, dus om er überhaupt nog iets aan over te kunnen houden zul je veel moeten automatiseren. Waarom dan toch alsnog die paar euro's er bovenop drukken?

Met Media Boutique wilde ik het anders aanpakken. Wat ik betaal, betaalt de klant ook. Domeinnaamregistratie is niet mijn werk; het is een service die ik aanbied. En voor mijn doelgroep is het registreren van een domeinnaam nou juist één van de eerste stappen die ze zetten bij het opstarten van hun (online) bedrijf. Juist op dat moment is het geven van goede service dus ontzettend belangrijk!

Inmiddels heb ik voor diverse klanten domeinnamen mogen registreren, en zoals verwacht houdt het werk daar echt niet bij op. Aan de domeinnamen heb ik misschien niets verdiend, maar de daaruit voortgekomen klantrelaties hebben zich inmiddels dubbel en dwars terugbetaald.

Arne Hendriksen

Arne Hendriksen

Eigenaar & developer
Media Boutique

Persoonlijke service

Registreer je domeinnaam tegen kostprijs!

Bel 0628384318

WhatsApp

of vul onderstaand formulier in

Bel of WhatsApp mij op 0628384318, of vul onderstaand formulier in!

Je gegevens zijn veilig bij ons