Media Boutique

Diensten

Domeinnamen

Bij Media Boutique registreer je je domeinnamen tegen kostprijs. Jij betaalt wat wij betalen. Daarnaast is een domeinnaam bij ons snel - ook buiten kantoortijd - geregistreerd. In onze klantomgeving heb je altijd een actueel overzicht van de door jou geregistreerde domeinnamen.

Domeinnaam registreren

Maatwerk hosting

Elk bedrijf, elke website en elke webapplicatie is anders. Afhankelijk van de te verwachten hoeveelheid bezoekers, de te gebruiken resources en het aantal e-mailaccounts, richten we een schaalbaar hostingpakket voor je in dat met jouw bedrijf en website meegroeit.

WordPress website

Wanneer een WordPress website je voorkeur heeft, dan bouwen we die voor je. Altijd met een eigen maatwerk theme, en spaarzaam met plugins. Host je de website bij ons, dan nemen we ook het periodieke onderhoud voor je uit handen.

Heb je al een bestaande WordPress website en zou je deze graag willen uitbreiden? Dan kijken we samen wat de beste oplossing is. Soms zal er een maatwerk plugin of module ontwikkeld moeten worden. Dit is geen probleem bij ons.

Maatwerk website

Ben je de WordPress fase inmiddels ontgroeid, of wil je deze overslaan, dan bouwen we een maatwerk website voor je. Het voordeel hiervan is dat we de website helemaal op jouw bedrijf en processen kunnen afstemmen. Niet alleen zorgt dit voor een langere levensduur van je website, maar je zal ook minder afhankelijk zijn van externe plugins (zoals bij WordPress sites vaak het geval is).

Voor het bouwen van maatwerk websites gebruiken we het Laravel framework in combinatie met ons eigen CMS.

Webapplicatie ontwikkeling

We blinken uit in het bouwen van webapplicaties, en hebben een grote voorliefde voor het automatiseren van bedrijfsprocessen. Met meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van product development, en door het gebruik van bewezen methodes en technieken, is Media Boutique dé aangewezen partij als het gaat om maatwerk software.

SEO optimalisatie

Een goede SEO optimalisatie van je website is inmiddels een must. En dan hebben we het niet alleen over het optimaliseren van je teksten; ook de technische kant van SEO behoeft veel aandacht. Denk hierbij aan het optimaliseren van laadtijden, het mobile-friendly maken van de layout, en het inrichten van een goede URL-structuur.

Neem contact op

Klaar om samen aan je website te werken?

Bel 0628384318

WhatsApp

E-mail

of vul onderstaand formulier in

Bel of WhatsApp ons op 0628384318, of vul onderstaand formulier in!

Je gegevens zijn veilig bij ons